Uebler

 

Traditie en innovatie

Al 50 jaar ontwikkelt en produceert Uebler GmbH hoogwaardige autoaccessoires voor de gespecialiseerde handel en auto-industrie. In januari 1965 door Erich Uebler opgericht, start het bedrijf met de fabricage van sleepogen en –kabels. Daarop volgden sleepogen, bescherm- / scheidingsroosters, montagerollers, oprijplanken en ten slotte fietsendragers.

 

Eersteklas productenspectrum

Klaus Uebler drukte al in 1993 een beslissende stempel op het huidige productenscala. Toen werd de eerste fietsendrager voor de trekhaak op de markt gebracht en werd de samenwerking met de speciaalzaken voor voertuigonderdelen en fietsen in belangrijke mate uitgebreid. Uebler ontwikkelt sindsdien een breed spectrum van fietsendragers. Uebler hoort bij de meest innovatieve aanbieders van moderne fietsendragers met maximale aanspraken op productiekwaliteit en productergonomie. Het ISO 9001:2008 gecertificeerde bedrijf produceert op duurzame wijze producten “Made in Germany” op de locatie in Forchheim. De hoge kwaliteit wordt duidelijk onderstreept door een garantie van 3 jaar.

 

Onderscheidingen

De duurzaamheid van de ingeslagen weg blijkt ook uit talrijke onderscheidingen van gerenommeerde vakinstituten en – tijdschriften. De volledig opbouwbare koppelingsdrager Uebler X21, die sinds zijn introductie al 16 keer als testwinnaar de concurrentie achter zich kon laten, is hier een voorbeeld van.

 

Ook in de toekomst zal Uebler zijn principes trouw blijven

In het kader van initiatief “Pro speciaalzaak” heeft Uebler in 2012 een selectief verkoopsysteem geïntroduceerd en versterkt het hiermee de in de speciaalzaak verankerde advies- en servicecompetentie. Gecertificeerde en geschoolde dealers zijn op deze wijze in de toekomst herkenbaar aan het kwaliteitszegel. “Geautoriseerde Uebler dealer”en bieden de eindverbruiker een maximum aan zekerheid bij het selecteren van en omgaan met alle producten van Uebler.

 

Even voorstellen

Royal Flor is sedert 2005 officieel importeur van de hele range kwaliteitsproducten van Uebler. Vandaag de dag heeft Royal Flor een zeer uitgebreid netwerk van dealers opgebouwd waar de Uebler fietsendragers verkrijgbaar zijn (zie dealers voor de dichtstbijzijnde dealer in uw woonplaats).
Wij hebben een intensieve samenwerking opgebouwd met enkele expediteurs waardoor onze levertijden kort zijn.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren. Voor al uw vragen kunt u eveneens terecht bij de dichtstbijzijnde dealer in uw woonplaats.

 

 

Voor meer informatie klik hier

 

 

van Rijn fietsen - 0297 561 609 - info@vanrijnfietsen.nl - Vrouwenakker 7a, Vrouwenakker