van Rijn fietsen - 0297 561 609 - info@vanrijnfietsen.nl - Vrouwenakker 7a, Vrouwenakker

ORTLIEB TASSEN

 

De Trek Barefoot heeft Ortlieb tassen in het assortiment opgenomen. Ortlieb maakt tassen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik maar ook voor buitensport activiteiten. Het assortiment loopt uiteen van fietstassen, rugzakken tot weekendtassen. Wij als winkel geloven dat je je spullen droog moet kunnen houden, waar je ook bent. Wanneer je richting je werk of de sportschool gaat is het fijn als je spullen droog aankomen. Maar ook wanneer je een lange wandeling maakt of wanneer je een weekend op stap bent is het van belang om alles wat in je rug- of fietstas zit droog te houden.

 

FIETSTASSEN

 Ortlieb heeft een ontzettend handig systeem ontwikkeld voor fietstassen. In een beweging zijn tassen aan de fiets te hangen en er weer af te halen. De veel fietstassen worden geleverd met een draagband. Zo kan u uw fietstas makkelijk meenemen wanneer u uw fiets hebt gestald en te voet verder gaat.

 

DUURZAAM MODIEUS WATERDICHT

 Ortlieb tassen zijn duurzaam, modieus eigenzinnig en vooral waterdicht. Dit sluit aan bij de filosofie van de Trek Barefoot, genieten van je reis of dagje uit zonder je druk te hoeven maken of alles wel droog blijft. Met een Ortliebtas ben je niet alleen modieus maar ook verzekerd van droge spullen.

 Dit zijn redenen geweest voor De Trek om Ortlieb tassen in ons assortiment op te nemen.

 

WATERPROOF MATERIAAL

Ortlieb produceert uitsluitend met duurzame materialen. De sluitingen worden in de praktijk beproefd en er wordt gewerkt met sterke verbindingen. Om een extreem hoge waterdichtheid te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van een hoogfrequente lastechniek. Wanneer men Ortlieb vergelijkt met producten die genaaid of gelijmd worden, is Ortlieb de absolute kampioen Waterproof!

 

HET MATERIAAL

Ortlieb ontwikkeld voor elk gebruiksdoel afzonderlijk materialen. Dit vormt de basis avn de hoogwaardige Ortlieb-kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van polyester-, nylon- en Cordura-vezels, die enkel- of dubbelzijdig gecoat worden. Door een enkelzijdige coating te gebruiken blijft het textielkarakter bewaard, terwijl de dubbelzijdige coating de bekende dekzeil-look heeft. Het gaat om de thermoplastische kunststofcoatings, die een extreem hoge mate van waterdichtheid garanderen. Daardoor is het materiaal veruit superieur aan normale tentdoek- of rugzakcoatings.

 

Nieuw

BACK-ROLLER FREE

 

Innovatief blijft alleen, wie alternatieve manieren vindt. Daarom is er bij ORTLIEB nu een bijkomende PVC-vrije productlijn op basis van PU-gecoatet polyesterweefsel. Daarbij wordt het basisweefsel met PU (polyurethaan) zodanig gecoat, dat een duurzame waterdichtheid gegarandeerd kan worden. Het resultaat is een waterdicht en robuust dekzeilmateriaal dat op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid niet moet onderdoen voor het traditionele ORTLIEB dekzeilmateriaal. De producten van de Free-Line zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en in twee sterke, aandachttrekkende kleuren.

 

Voor iedereen die compleet van PVC afstand wenst te doen: de beproefde ORTLIEB Back-Roller in de PVC-vrije variant. De achterwieltas met de rolsluiting is onverslaanbaar praktisch voor fietstochten – of voor grote boodschappen op zaterdag – want hier past behoorlijk wat in! Buiten waterdicht, binnen gemakkelijk te reinigen e met de schouderriem ook als schoudertas draagbaar, is de Back-Roller Free zo goed als onontbeerlijk voor iedereen die wel vaker met bagage op de fiets onderweg is. Dankzij het Quick-Lock2.1 systeem passen de tassen op elke bagagedrager met een buisdiameter tot 16 mm. Grotere haken, bv. voor E-Bikes, zijn als afzonderlijke toebehoren verkrijgbaar.

 

Overige praktische details:

 

+ Fel schijnende reflectoren

+ Geïntegreerde binnentas

+ Schouderriemen

+ Inclusief verloopstukken voor de buisdiameters 8, 10 en 12 mm